dissabte, 20 de juny del 2015

Arròs de verdures i abadejo



Ingredients (2 persones)

1  l de brou de verdures (també es pot de peix).
100 g d’abadejo esmollat
250 g d'arròs
mig pimentó roig
bajoquetes
200 g de faves tendres
50 g de garrofó (optatiu)
un parell de cors de carxofa
cinc o sis alls tendres
una tomaca,
all
oli
sal

Elaboració:

1.- Frig els pimentons en tires.
2.- Frig els ods trossos d'abadejo sense dessalar.
3.- Afig la bajoqueta i fregeix-la bé.
4.- Afig la resta de verdures i fregeix-les bé.
5.- Afig una picada amb dos dents d'all una branca de julivert, nyora picada (en defecte d'açò pebre roig) i el safrà.
6.- Afig l'arròs i dóna-li unes voltes
7.- Afig el brou i quan bulla, ja saps menys de 20 minuts. Als 5 minuts de cocció retira els trossos d’abadejo i prova de sal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada