400 g arròs
16 dents d'all
1/4 kg espinacs
¼ kg de molles d'abadejo dessalat
2 tomaques madures
2 nyores
Safrà
1.5 litres d'aigua (o millor caldo de peix)
Oli
Sal
Elaboració:
Els
alls no cal pelar-los ni picar-los, només els farem un tall per
darrere. Netegeu i talleu els espinacs. Peleu i piqueu les tomaques i les
nyores. En una paella calfeu oli i tirar els alls, les nyores
trossejades i les molles de l'abadejo. Removeu perquè no se'ns
apegue. Quan comence a prendre color, traeu les nyores i les picarem
amb el braç de la picadora junt amb la tomaca. Mentres doneu-li una
voltes als espinacs. Veurem que al principi no ens caben i després quasi
desapareixen. Afegiu la tomaca i la nyora picada i quan estiga tot
fregit abocarem l'arròs, doneu-li a tot un parell de voltes i regueu amb
l'aigua bullint o millor brou de peix. Quan alce al bull, afegiu el
safrà i saleu (amb atenció per si l'abadejo ha soltat sal ). Deixeu 10
minuts a foc fort i després abaixeu-ho fins que s'asseque tot el brou
(tardarà uns 8 minuts). Apagueu i deixeu reposar 5 minuts mes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada