diumenge, 21 de juny del 2015

Arròs amb pollastre i cigrons

Ingredients:

Mig pollastre
500 g d'arròs
200 g de cigrons remullats la nit abans amb bicarbonat i sal
1 pimentó roig gran (tallat en trossos xicotets)
1 cabeça d'alls (amb un tall continu al llarg de l'equador)
1 tomaca madura ratllada
2 nyores picades
safrà
oli
sal

Elaboració:

1. Es prepara un brou amb el pollastre i els cigrons, fregint ben els trossos en una cassola. S'afig aigua (necessitarem 1 litre de brou, així que cal controlar) es cuina durant mitja hora i es reserva el brou.
2. En la paella es fregeix una cabeça d'alls, el pimentó roig a trossets, les nyores, el pollastre bullit (es fregeix molt bé), la tomaca amb el safrà o colorant i per fi l'arròs i els cigrons.
3. Es fregeix tot durant 2 o tres minuts .
4. S'afig el brou bullint i quan torne de nou a bullir es compten 17 minuts.
5.- Es deixa reposar 5 o 10 minuts i se serveix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada