dissabte, 20 de juny del 2015

Arròs de pescadors



Ingredients: 

3 calamars
12 clòtxines
12 gambes
6 llangonstins
500 g d'arròs
mitja ceba picada
1 tomaca picada
2 dents d'all
pebre roig
oli d'oliva
sal
pebre negre
 
Elaboració:
 
Es posen els calamars, tallats a trossos a coure en un dit d'oli. Per separat s'obrin les clòtxines al vapor i es conserva el seu suc. En una altra cassola es barregen tomaca, ceba i s'ofeguen juntament amb els alls picats.
Una vegada aconseguit un sofregit, s'agreguen l'arròs, els calamars amb el seu suc, i el pebre roig. S'afig el brou de les clòtxines i l'aigua necessària, i s'assaona amb sal i pebre. Cinc o sis minuts abans que l'arròs estiga bullit s'agreguen les clòtxines, les gambes i els llangostins.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada