Ingredients: (per a 6 persones)
600 g d'arròs,
400 g de
calamarsons,
400 g d'alls
tendres,
3 nyores,
3 tomaques naturals
madures,
oli d'oliva,
peix per al brou,
safrà,
aigua,
alls secs.
Elaboració:
Per a fer el brou es fregeixen els alls i la tomaca, i es tiren a un recipient on estarà coent
l'aigua; s'incorporen el safrà i les nyores prèviament fregides; finalment, els
peixos es porten a ebullició, i es manté aquesta durant un quart d'hora.
Transcorregut eixe temps, es retira del foc i es cola el brou.
En cassola de fang
s'ofega l'arròs, juntament amb els calamarsons en vuit cullerades d'oli,
després s'afig el brou fins que cobrisca el conjunt. Es posa a foc fort durant
deu minuts. Es comprova el gust de sal, i si escau es rectifica. Es baixa a foc
lent i es cou durant set minuts més.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada