dilluns, 22 de juny del 2015

Arròs amb calamarsons i alls tendres



Ingredients: (per a 6 persones)

600 g d'arròs,
400 g de calamarsons,
400 g d'alls tendres,
3 nyores,
3 tomaques naturals madures,
oli d'oliva,
peix per al brou,
safrà,
aigua,
alls secs.

Elaboració:
Per a fer el brou es fregeixen els alls i la tomaca, i es tiren a un recipient on estarà coent l'aigua; s'incorporen el safrà i les nyores prèviament fregides; finalment, els peixos es porten a ebullició, i es manté aquesta durant un quart d'hora. Transcorregut eixe temps, es retira del foc i es cola el brou.
En cassola de fang s'ofega l'arròs, juntament amb els calamarsons en vuit cullerades d'oli, després s'afig el brou fins que cobrisca el conjunt. Es posa a foc fort durant deu minuts. Es comprova el gust de sal, i si escau es rectifica. Es baixa a foc lent i es cou durant set minuts més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada