468 g d’arròs
Quatre carxofes
Una carlota
Un pimentó roig
200 g bolets
100 g bajoqueta plana
50 g faves
Un manoll alls tendres
Dos tomaques madures
1 l. de brou d'au i
verdures, i si no tenim, aigua
Pebre roig
Vuit claus
15 grans de pebre negre
Safrà,
Oli d'oliva
Sal.
Preparació:
En la paella o calder, de 40 a 45 cm. de diàmetre , se sofregeix
el pimentó a tires i es reserva, posant-se a continuació la resta de la verdura
que prèviament haurem llavat i trossejat en juliana mitjana.
Quan està tota la verdura ofegada, s'incorpora la tomaca
ratllada, el clau i el pebre negre.
Sofregir l'arròs.
Se li dóna a tot unes voltes, barrejant-ho bé i afegint-hi el
pebre roig amb cura que no es creme i el brou bullint, que haurà de ser una mica
més del doble en quantitat que l'arròs, procedint a assecar-ho en uns 18-20 min
amb foc moderat.
Recordeu que una paella (doncs així anomenem a tot arròs que
es coga en aquest recipient) és molt important que s'asseque en el temps
especificat, jugant amb la quantitat de foc per a evaporar més o menys aigua
segons siga necessari.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada