dijous, 18 de juny del 2015

Paella de Pasqua


Ingredients:

    6 o 7 cullerades d´oli
    1 /2 pollastre
    1/2 conill
    1/4 magre de porc
    1/4 faves tendres
    200 g de pésols
    2 carxofes
    3 alls
    1 tomaca grossa
    1 rameta de julivert
    300 g. arròs
     sal
    1 culleradeta de pebre roig
    850 ml d´aigua

Elaboració

Ratlleu la tomaca, renteu i trossegeu les verdures (faves, pésols i carxofa). Talleu el pollastre, el conill i el magre de porc en trossos rectangulars i saleu-los.
Poseu en una paella l´oli calent, sofregim la carn lentament. Afegim la verdura i quan estiga sofregida li posem l´all i la tomaca, una branqueta de julivert i pebre roig, li donem unes voltetes.
Afegim l´arròs i el sofregim una miqueta. Afegim l´aigua, incorporem el safrà i el deixem coure a foc viu uns 18 min.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada