
6 o 7 cullerades d´oli
1 /2 pollastre
1/2 conill
1/4 magre de porc
1/4 faves tendres
200 g de pésols
2 carxofes
3 alls
1 tomaca grossa
1 rameta de julivert
300 g. arròs
sal
1 culleradeta de pebre roig
850 ml d´aigua
Elaboració
Ratlleu la tomaca, renteu i trossegeu les verdures (faves, pésols i
carxofa). Talleu el pollastre, el conill i el magre de porc en trossos
rectangulars i saleu-los.
Poseu en una paella l´oli calent, sofregim la carn lentament. Afegim la
verdura i quan estiga sofregida li posem l´all i la tomaca, una branqueta de
julivert i pebre roig, li donem unes voltetes.
Afegim l´arròs i el sofregim una miqueta. Afegim l´aigua, incorporem el
safrà i el deixem coure a foc viu uns 18 min.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada