350 g d'arròs
50 g de llonganissa
50 g de xoriço picant
100 g pernil salat
2 nyores
5 dents d'all
1 ramell dejulivert
6 cullerades d'oli
1 pimentó roig
sal
Elaboració:
Llevar la pell als embotits i trossejar-los més bé xicotets. Pelar les
dents d'all i llavar les nyores. Calfar l'oli en una paella i fregir els alls i
les nyores fins que es dauren; traure'ls escorreguts i picar-los en el morter
amb una mica de sal. Incorporar a l'oli de fregir els alls els embotits i
fregir-los durant uns segons donant voltes.
Llavar el pimentó, llevar-li les llavors i picar-lo. Incorporar-lo a la
paella i ofegar-lo a foc suau durant 5 minuts. Agregar l'arròs i la picada a la
paella, ofegar-ho tot fins que l'arròs comence a posar-se transparent. Regar amb
aigua fins a completar el doble volum que el de l'arròs. Afegir sal al gust i
coure uns 18-20 minuts, fins que l'arròs estiga al punt. Servir immediatament,
empolvorar-ho amb el julivert picat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada